Lucratorii in caminul din Pasrur

Pentru ca copiii nostri sa-L cunoasca pe Domnul Isus, dorim sa angajam doar lucratori care il iubesc si ei pe Isus Hristos si sunt modele de urmat. Uneori nu este asa de usor. Copiii invata cel mai mult din ceea ce vad!

 

Educatoarea Yasura (dreapta) & unele fete

Avem 30 de fete si 42 de baieti. Fetele sunt ingrijite de doua educatoare si de sotia directorului, iar baietii sunt ingrijiti de un educator cu ajutorul directorului caminului.

 

 

bivolii de apa

In plus, mai locuiesc alte trei familii pe proprietatea caminului. Ei lucreaza ca profesori in scoala noastra, ca bucatari, ca paznici la poarta sau hranesc bivoli de apa, al caror lapte bun este pentru camin.

 

 

 

Hans-Udo Hoster si gradinarul

Din exterior, un cuplu vine la caminul de copii, unde lucreaza ca gradinar si bucatareasa. Va da-ti seama ca nu este nevoie de mult personal in Pakistan. Asta este din cauza tarii si a mentalitatii oamenilor de acolo. Copiii sunt, de asemenea, mult mai usor de educat si de preocupati. Va rugam sa ca rugati pentru lucratorii din Pakistan. Rugati-va pentru pace si o traire buna intre lucratori.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *