Cum a inceput vacanta de pasti…

Luna aprilie a inceput pentru noi toti mai diferit decat ne asteptam. Pe masura ce virusul s-a raspandit, sarbatorile de Paste din Romania au fost prelungite, iar copiii au primit o luna de vacanta.

Singurii care trebuiau sa mearga in continuare la scoala erau cei din clasele finale, pentru a se pregati pentru examene.  Ca urmare a intregii schimbari, am pregatit diverse activitati pentru primele doua saptamani de vacanta, iar copiii au putut apoi sa-si petreaca ultimele doua saptamani cu parintii sau rudele lor.

Lectii de dimineata
Deoarece vacanta a fost destul de lunga, am decis sa facem dimineata lectii cu toti elevii pana la clasa a VIII-a. Majoritatea au primit teme de la scoala, iar tuturor celorlalti li s-au dat exercitii de facut. Datorita cladirii noastre scolare mari si a profesorilor si tinerilor care ajuta deja la teme, am avut suficient ajutor si spatiu pentru a desfasura lectiile scolare.

Activitati si jocuri dupa-masa
Pe langa scoala care avea loc dimineata, s-au facut o multime de activitati pentru copii dupa-amiaza si in weekend-uri. In unele zile s-au organizat jocuri pentru toti copiii, in timp ce in alte zile educatorii organizau activitati in grupa sau aveau loc activitatile din timpul liber.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *