Îngrijirea de bază și educație

Internatul gazduieste copii orfani sau abandonati, precum si copii din familii foarte sarace. Scopul muncii este de a oferi acestor copii tot ce au nevoie. Pentru a oferi copiilor posibilitatea unui viitor plin de speranta, acestea trebuie sa fie mai intai prevazute cu elementele de baza (alimente, pat, imbracaminte, igiena).

Aceasta este baza pentru a le oferi o educatie. In acest scop, ei sunt zilnic integrati intr-un program structurat.

Ziua lor incepe la ora 06:30 dimineata și continua pana la ora 21:00 seara. Pe tot parcursul zilei, copiii au un program regulat. Acesta include timpul liber si jocul. Prin acomodarea lor la o viata structurata, copiii ajung sa fie mult mai repede disciplinati si ordonati, invatand aceste lucru ca valori pentru viata lor, prin experienta.

Limba germana este, de asemenea, parte a educatiei. Fara a fi nevoiti sa participe la cursuri de limbi straine, majoritatea copiilor invata germana de la o varsta frageda, deoarece sunt, de asemenea, supravegheati de angajati germani. Acestea vorbesc doar germana cu copiii. Acest lucru inseamna ca toti copiii pot intelege si vorbi intr-o perioada scurta de timp limba germana.

Suntem un internat crestin. Copiii sunt educati cu ajutorul Bibliei si al principiilor biblice. Acestea sunt explicate cu fidelitate copilului. Potrivit grupelor de varsta, are loc participarea la orele de copii, studiile biblice si orele de tineret.