Îngrijirea de bază și educație

Internatul găzduiește copii orfani sau abandonați, precum și copii din familii foarte sărace. Scopul muncii este de a oferi acestor copii tot ce au nevoie. Pentru a oferi copiilor posibilitatea unui viitor plin de speranță, acestea trebuie să fie mai întâi prevăzute cu elementele de baza (alimente, pat, îmbrăcăminte, igienă).

Aceasta este baza pentru a le oferi o educație. În acest scop, ei sunt zilnic integrați într-un program structurat.

Ziua lor începe la ora 06:30 dimineața și continuă pană la ora 21:00 seara. Pe tot parcursul zilei, copiii au un program regulat. Acesta include timpul liber și jocul. Prin acomodarea lor la o viață structurată, copiii ajung sa fie mult mai repede disciplinați și ordonați, învățând aceste lucruri ca valori pentru viața lor, prin experiență.

Limba germană este, de asemenea, parte a educației. Fără a fi nevoiți să participe la cursuri de limbi străine, majoritatea copiilor învață germană de la o vârstă fragedă, deoarece sunt, de asemenea, supravegheați de angajați germani. Aceștia vorbesc doar germană cu copiii. Acest lucru înseamnă că toți copiii pot înțelege și vorbi într-o perioadă scurtă de timp limba germană.

Suntem un internat creștin. Copiii sunt educați cu ajutorul Bibliei și al principiilor biblice. Acestea sunt explicate cu fidelitate copilului. Potrivit grupelor de vârstă, are loc participarea la orele de copii, studiile biblice și orele de tineret.