Proiecte de construcție

Datorită creșterii noastre constante și a cererilor tot mai mari ale autorităților, suntem întotdeauna într-o situație în care trebuie să construim.

Fie că este vorba de clădirii rezidențiale, bucătărie sau sala de sport … toate acestea se pot întâmpla, desigur, numai cu finanțele necesare.

Datorită donatorilor generoși și companiilor, comunităților și organizațiilor gata de ajutor, am reușit să realizam clădirile necesare în timp.

În ultimii 20 de ani am extins sau renovat 5 clădiri (casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5) și am construit 3 clădiri noi (școala, bucătăria mare și sala multifuncțională).

Sala multifuncțională este ultimul proiect major de construcție care a fost realizat. A început în 2016 și a fost finalizat în vara anului 2019.

Pentru viitor intenționam să construim o clădire cu 3 unități rezidențiale pentru noi grupuri de copii si angajați. Au fost deja primite donații dedicate acestui proiect, iar primele adunări și-au promis sprijinul în realizarea proiectului de construcție.