Proiecte

Datorita cresterii noastre constante si a cererilor tot mai mari ale autoritatilor, suntem intotdeauna intr-o situatie in care trebuie sa construim.

Fie ca este vorba de cladiri rezidentiale, bucatarie sau sala de sport … toate acestea se pot intampla, desigur, numai cu finantele necesare.

Datorita donatorilor generosi si companiilor, comunitatilor si organizatiilor gata de ajutor, am reusit sa realizam cladirile necesare in timp.

In ultimii 20 de ani am extins sau renovat 5 cladiri (casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5) și am construit 3 cladiri noi (scoala, bucataria mare si sala multifunctionala).

Sala multifunctionala este ultimul proiect major de constructie care a fost realizat. A inceput in 2016 si a fost finalizat in vara anului 2019.

Pentru viitor intentionam sa construim o cladire cu 3 unitati rezidentiale pentru noi grupuri de copii si angajati. Au fost deja primite donatii dedicate acestui proiect, iar primele adunari si-au promis sprijinul in realizarea proiectului de constructie.