Ajutor pentru alții

De-a lungul anilor, am reușit să înființăm un depozit pentru provizii într-una din clădirile noastre. Aici donațiile sunt colectate si sortate. Pentru îmbrăcăminte avem un depozit mai mare și pentru alte lucruri diverse depozite mai mici (biciclete, produse alimentare, materiale de construcții, etc).

Ajutoarele sunt donate și trimise de diverse organizații, adunări si persoane private din Germania. Donațiile pot fi transportate la mai multe puncte de colectare, de unde sunt transportate apoi in România.

Folosind lista noastră de cereri (o puteți cere prin această adresă de mail: casaonisim.public@gmail.com) puteți vedea ce avem nevoie în orice moment. Tot ce a mai rămas și ceea ce nu putem folosi este dat familiilor nevoiașe din toată România. Localnicii ne ajută cu această muncă.

Dacă cineva vrea să sprijine o familie sau o singură persoană din punct de vedere financiar, poate face acest lucru prin noi. Mulți oameni din România trăiesc sub nivelul de existență și nu au suficientă hrană, îmbrăcăminte sau material de încălzire pentru apartament. Pentru unele din aceste familii și/sau persoane individuale apare posibilitatea de sponsorizare. Fondurile lunare de sponsorizare sunt transferate 100% la nevoiași, fără costuri administrative sau sunt cumpărate alimente în consecință.

Acești bani sunt transferați doar unor oameni foarte săraci ale căror circumstanțe îi împiedică să se îngrijească singur. Pentru a evita abuzurile, acest lucru este verificat în permanență. Dacă cineva are dorința de a sprijini financiar o familie sau o singură persoana, ei pot face acest lucru printr-o donație sau o contribuție lunară.