Logodne în internat

In ultimele șase luni, la Casa Onisim au fost anunțate mai multe logodne. Aceste evenimente îmbucurătoare nu ar fi atât de speciale dacă tinerii nu ar proveni din rândurile noastre.

Cosmin & Doris

 

Doris, care a venit la biserica noastră și apoi la tineret cu mulți ani în urmă împreună cu familia ei, a lucrat timp de 2 ani ca educatoare în grupele noastre de băieți. La sfârșitul toamnei s-a logodit cu Cosmin din Lugoș.

 

Sebi & Flory

 

 

 

Florentina din Suceava a venit la cămin ca adolescentă. După terminarea școlii, s-a angajat în cămin și gestionează bucătăria noastră. Logodnicul ei, Sebastian S., a venit la familia Müller încă de mic și apoi a crescut în Casa Onisim până la vârsta adolescenței.

 

Radu & Iolanda

 

 

Radu a venit la noi la vârsta școlii primare și după ce a urmat o formare profesională a lucrat atât în diferite companii, cât și în internat. În ultimii ani a fost angajat ca educator în grupa cu cei mai mici băieți. Logodnica lui, Iolanda, este din satul său natal.

Marius & Viki

 

 

 

Marius și-a petrecut și el copilăria și o parte din tinerețe la Casa Onisim. După clasa a XII-a, s-a mutat la Sebeș. În noua sa biserica a cunoscut-o pe logodnica sa, Viki.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *