Lucrări de construcție la internat

În ultimele săptămâni, au existat mai multe mici “șantiere” la internat. În primul rând, a fost începută o renovare completă a parcării de la casa 1.
În timp ce o firmă locală s-a ocupat de lucrările grele (șanț nou), Radu C., un educator din cămin, s-a oferit să se ocupe de punerea dalelor. Pentru aceasta l-au ajutat câțiva tineri care au lucrat deja la un astfel de loc de muncă în vacanța de vară. Acest lucru l-a ajutat pe el, cât și internatul din punct de vedere financiar.

Pe lângă lucrările de construcție la casa 1, a continuat și proiectul halei. În primul rând, intrarea dinspre drumul satului a fost terminată cu un gard nou. În dreapta și în stânga intrării, au fost pregătite suprafețe pentru un spațiu verde, precum și pentru o nouă parcare. Pentru aceasta, totul a fost dezgropat și au fost livrate și distribuite tone de pământ bun.

Nu doar intrarea, ci și partea din spate a proprietății halei este în curs de terminare. De asemenea, acolo au fost instalate un gard și o parcare, precum și un container mare. Acesta va servi în viitor ca atelier de reparații auto.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *