Vacanța de toamnă – grupa A & D

În spatele grupei A se află o săptămână minunată de vacanță. Fiecare zi începea cu un mic dejun delicios și cu o părtășie intensivă. Programul a inclus o zi de lucru manual cu frunze de toamnă care au fost pictate și imprimate pe hârtie albă. O salată de fructe uriașă a fost pregătită împreună și, bineînțeles, mâncată.

 

A avut loc un turneu de fotbal. O dată a fost un amplu tur cu bicicleta urmat de o masă de “mici” la piața din Sebeș. Punctul culminant a fost plimbarea cu mașina până la Râpă roșie și urcarea abruptă și nu în întregime sigură până în vârf. Efortul a fost apoi răsplătit de priveliștea frumoasă și de un tort delicios.

Deoarece copii a avut o săptămână libera de la școală, grupa D a decis sa își petreacă timpul prin anumite activități.  Activitățile pe care le-am făcut cu grupa au fost: un tur cu bicicletele de aproape 17 km, apoi am vizitat cetatea Alba Carolina, după care am fost la cinema pentru a viziona un film. Pe la sfârșitul săptămânii grupa D a mai ajutat o educatoare la recolta de cartofi. Copiii au fost foarte harnici și au strânși 40 de saci de cartofi, după care am încheiat seara cu un grătar.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *