Vacanța de toamnă – activitățiile grupelor de fete

În spatele nostru (Grupa B) se află o săptămână minunată de vacanță. După părtășia de dimineață, cu cântece, rugăciune și citirea Bibliei, am început programul. Mai presus de toate, am profitat de vremea minunată de toamnă. Ne-am plimbat, am mers cu bicicleta și cu rolele.

Ne-am jucat cu Playmobil și am făcut lucrări de artizanat. Am copt împreună. Seara ne-am jucat de-a v-ați ascunselea în întuneric și am făcut un foc de tabără. Îi suntem infinit de recunoscători lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am trăit și pentru protecția Sa.

Noi (Grupa C) privim înapoi la săptămâna trecută cu recunoștință. Ne-am bucurat de timpul liber și ne-am bucurat foarte mult de activitățile împreună. Cartea biblică “ESTHER” ne-a însoțit pe parcursul săptămânii.
În fiecare zi am lucrat o parte din poveste. Printre altele, ne-am minunat de modul în care Dumnezeu a putut să o folosească pe Esther pentru că a fost dispusă să slujească acolo unde Dumnezeu a pus-o. După-amiezile erau pline de plimbări cu bicicleta, urmate de un picnic, de cumpărături împreună și apoi de gătit și copt împreună.

De asemenea, am făcut excursii la Sebeș în parc, la Alba la mall și la Galda de jos pentru a profita la maximum de vremea frumoasă de toamnă.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *