Lucrători noi la spălătorie și curățenie

Spălătoria și curățenia sunt două domenii importante care fac parte din rutina zilnică a Casei Onisim.
După câteva luni de pregătire, Eliza R. a preluat conducerea spălătoriei. Ea vine zilnic dintr-un sat vecin, primește rufele murdare de la grupele de copii și se asigură că totul este spălat, uscat și parțial călcat. Aceste sute de piese de îmbrăcăminte trec prin mașini de spălat mari și sunt apoi puse la uscat afară, sau înăuntru pe timp friguros. Mai târziu, Eliza sortează totul în funcție de semnul grupei și le pregătește pentru copiii care vine după-amiaza pentru a distribui numeroasele coșuri de haine. De asemenea, spală rufele oaspeților și ale cantinei, precum și cârpele necesare personalului de curățenie.

 

De fapt, clădirea școlii și sala multifuncțională trebuie curățate zilnic. Acest lucru este făcut de Ingrid S., care este fericită că poate asigura traiul pentru ea și soțul ei, care este acum pensionar. Curăță cu sârguință diferitele clădiri de dimineață până după-amiaza.

 

 

Următorul nostru articol va fi publicat pe 31 octombrie, după o săptămână de vacanță în care copiii vor avea parte de câteva activități speciale.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *