Sfârșitul anului școlar 2021-2022

Vacanța de vară a început, majoritatea copiilor au plecat în ultimele zile acasă, iar tinerii noștri se vor bucura de încă o săptămână de timp liber înainte de perioada de lucru de două luni.

 

 

La acest sfârșit de an școlar, mai mulți lucrători își vor încheia activitatea la Casa Onisim, inclusiv familia Rudolph, Helene M. și Maria St., precum și mai mulți practicanți și lucrători pe termen scurt. Tanti Maria este fericită să intre în prepensionare după 15 ani de muncă responsabilă în spălătorie. Tanti Helene ne părăsește după 14 ani în care a lucrat pentru noi ca educatoare și ca bucătăreasă. Jens și Maria se întorc în țara lor natală împreună cu cei 4 copii, după 9 ani de muncă grea, unde doresc să se dedice unor sarcini noi. De asemenea, ne luăm rămas bun de la Jesanja, Adina, Johanna și Liane, care ne-au ajutat în activitatea noastră din ultimele luni. Le suntem foarte recunoscători tuturor pentru implicarea lor diversă și le dorim din inimă binecuvântarea lui Dumnezeu!

Helene M.

Maria St.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu toate acestea, restul lucrătorilor își va relua activitatea în ultima săptămână din august pentru a pregăti tot ce este necesar înainte de întoarcerea copiilor și începerea școlii pe 05. septembrie. Cu voia lui Dumnezeu, va fi publicat atunci și următorul articol.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *