Grupele de copii – Grupa F

Vrem să vă mai prezentăm ultimile două grupe de copii: grupa F și grupa G. În grupa F se află opt din cele mai mari fete, după Antonia, care datorită studiilor lor sârguincioase, toate frecventează Liceul German din Sebeș.

Mihaela M.

 

 

Mihaela M. (17 ani) locuiește de cel mai mult timp în internat. A venit din Iași în 2011, împreună cu frații ei Ionuț (grupa G) și Iuliana (grupa C).

 

 

 

Ruth L. (s) & Delia S. (j)

 

 

Fetele de 16 ani s-au alăturat în 2011: Ruth din Oltenia cu frații ei (Cristina, Fyneas și Flavyus) și Delia din Iași. Ea și-a urmat surorile mai mari, care erau deja aici.

 

 

 

 

Tabita C.

Laura L.

 

 

Doi ani mai târziu li s-au alăturat Tabita (17 ani) din Oltenia și Laura (16 ani) din Iași. Amândouă au frați mai mici și mai mari la internat.

 

 

 

Paula C.

Iolanda A.

 

 

 

 

 

 

 

 

În 2016, a început timpul în internat pentru Paula, pe atunci în vârstă de 11 ani, a cărei soră Andreea este în grupa B, și Iolanda, atunci în vârstă de 10 ani, cu cei 4 frați ai ei (în grupele A, B, C și E).

Amalia T.

 

 

Venită din sudul României, Amalia a stat în internat din 2015 până în 2017, când fetița de 10 ani a fost nevoită să plece în străinătate cu rudele ei, însă după 2 ani a vrut neapărat să se întoarcă la internat. Dorința ei a devenit realitate în 2019. Fratele ei, Darius (grupa A), a fost, de asemenea, lăsat să i se alăture.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *