Grupele de copii – Grupa E

Grupa E” este o grupă de adolescenți cu 10 băieți.

 

 

Mihail V. (s.), Cristin B. (m.), Samoil R. (d.)

 

Cei mai mari din grupă sunt din Republica Moldova: Cristin, Samoil, Mihail. Cristin (15 ani) a venit pentru prima dată la internat în 2020 împreună cu Samoil (16 ani), dar a trebuit să se întoarcă în Moldova, deoarece  poți părăsi țara doar cu 15 ani. În 2021 au revenit împreună cu Mihail (16).

Adrian N.

 

 

Adrian (15 ani) locuiește în satul Șpring, foarte aproape de noi. El și fratele său Cristi (grupa D) ni s-au alăturat anul trecut.

Stefan L., Dragos A., Vasilica C., Beniamin S.

 

 

 

 

Dragoș, Beniamin S., Ștefan și Vasilică sunt din Iași. Ștefan, în vârstă de 15 ani, a venit în 2012 împreună cu frații săi mai mici, Florin (grupa A) și Mihai (grupa D), iar un an mai târziu au venit și surorile sale mai mari. Vasilică (14 ani) are un frate mai mare care lucrează ca educator în grupa A. Vasilică a venit prima dată în 2013 și apoi din nou în 2019. Dragoș (13 ani) a venit în internat în 2016 împreună cu cei 4 frați ai săi. Beniamin S. (13 ani) este cel mai mic din familia sa. Cele patru surori mai mari ale sale au fost, de asemenea, la noi la cămin.

George B.

 

George (13 ani) a venit din Botoșani încă din 2014. Frații săi Marian și Bogdan locuiesc în grupa G, iar sora sa mai mare, Florentina, lucrează în bucătăria internatului.

 

 

Beniamin V.

 

 

 

Beniamin V. (14 ani) mai are un frate mai mic în grupa D. Au venit împreună de la Tulcea în 2020.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *