Grupele de copii – Grupa D

Nouă băieți cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani locuiesc în “Grupa D“.

 

George S., Marian M., David V., Daniel U. (din s. la d.)

 

 

Printre ei se numără 4 copii din județul Tulcea. Primul care a sosit a fost Daniel, în vârstă de 11 ani, pe care bunica sa l-a încredințat căminului în septembrie 2019, împreună cu sora sa mai mică, Emilia. David, în vârstă de 12 ani, care are încă un frate în grupa E, a urmat un an mai târziu. Ultimii sosiți din Tulcea au fost George (10 ani) și Marian (12 ani), în ianuarie 2021. George mai are două surori în grupa B și un frate mai mic în grupa A.

Darius C. (s.), Fyneas L. (d.)

 

Acești doi băieți sunt din sudul României. Darius (9 ani),  fratele lui Natanael (grupa A), este alături de noi din toamna anului 2021, în timp ce Fyneas (11 ani) este cu noi de ceva mai mult timp. A venit dintr-o familie foarte numeroasă din Mehedinți în 2015, după ce mai mulți dintre frații săi erau deja la noi.

 

Stefan M.

 

 

Aproape în același timp, penultimul băiat dintr-o familie din Iași a avut voie să se alăture fraților săi. Astăzi, Ștefan împlinește 12 ani.

Mihai L. (s.), Cristian N. (d.)

 

 

 

 

Cei mai mari din grupă au 13 ani! Cristian a venit împreună cu fratele său, Adrian, în noiembrie 2021. Sunt din județul Alba Iulia. Mihai a venit din Iași la vârsta de 3 ani, fiind mezinul familii. Cei mai mulți dintre frații săi au fost sau sunt încă în internat.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *