Grupele de copii – Grupa C

În “Grupa C” sunt 5 fete cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, precum și cea mai în vârstă fată din internat, care, pe lângă pregătirea sa, lucrează și ca educatoare.

 

 

Antonia B.

 

 

Antonia are 18 ani și este cea mai în vârstă din grupă. A venit în 2007 și lucrează în internat după școală.

 

 

Cristina L.

 

 

 

Cristina este elevă în clasa a 8-a și are 14 ani. A venit din județul Mehedinți, Craiova, în 2012, iar în prezent 3 dintre frații ei sunt încă la noi.

 

Iuliana M.

 

 

Iuliana mai are încă 4 frați în internat. Ea este din Iași și a venit în internat la 2 ani după Cristina. Are 13 ani și este elevă în clasa a 6-a la Școala Germană.

 

Miruna D.

 

 

 

Miruna a venit în internat anul trecut. Doi dintre frații ei au crescut deja aici, iar cel mai mare dintre ei lucrează ca educator și contabil. Ea are 13 ani și este din Iași.

 

Raluca D.

 

 

Raluca are și ea 13 ani și este în clasa a 7-a. Este cea mai mare din familie și, împreună cu cei 4 frați ai ei din Răhău, o localitate care se află la o jumătate de oră distanță de noi, a venit în 2016 în internat.

 

Paula A.

 

 

 

Paula este cea mai tânără din grupă, având 12 ani. Și ea a venit la internat în 2016. Ea este sora lui Rareș (grupa A) și a Sofiei (grupa B).

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *