Grupele de copii – Grupa B

În “Grupa B” locuiesc în prezent 8 fete cu vârste cuprinse între șapte și zece ani.

 

Sofia A.

 

 

Sofia mai are patru frați în internat, printre care și Rareș din grupa A. Ea are șapte ani, iar în 2017, pe când avea 3 ani, a venit în internat împreună cu frații ei din Iași.

 

Emilia U.

 

 

 

Emilia are tot șapte ani și a venit în internat în septembrie 2019, împreună cu fratele ei mai mare. Amândoi sunt din Tulcea, un județ românesc din regiunea Dobrogea, situat lângă Marea Neagră.

 

Abigail (s.), Tabita (m), Rebecca (d.)

 

 

Cele 3 surori au venit în internat anul trecut. Deoarece mai mulți dintre frații și surorile lor mai mari au frecventat acest internat înaintea lor, nu le era străin. Abigail(8), Rebeca(9) și Tabita(10) sunt din sudul României, mai exact din Rast. Spre bucuria lor, unul dintre verișorii lor și o verișoară sunt și ei în internat.

Flori (s.) & Geanina (d.)

 

 

 

Surorile sunt din Tulcea și au fost aduse în internat la un an după Emilia. Flori, în vârstă de șapte ani, frecventează clasa I împreună cu Emilia, Sofia și Abigail, în timp ce sora ei cu trei ani mai mare Geanina frecventează clasa a III-a împreună cu Rebeca.

Andreea L.

 

 

 

Andreea, are zece ani și a venit în internat în urmă cu cinci ani, împreună cu sora ei mai mare, Paula din Iași. Ea este în clasa a patra la școala germană din satul nostru.

 

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *