Grupele de copii – Grupa A

În săptămânile următoare, am dori să vă prezentăm toate grupele noastre de copii. Astăzi începem cu cei mai mici băieți din așa-numita “Grupa A“. În această grupă sunt îngrijiți 10 copii de vârstă preșcolară și de școală primară.

Stefan F. (s.) & Georgian F. (d.)

 

Cel mai mic copil al nostru este Georgian, în vârstă de patru ani, care a venit la noi în septembrie, împreună cu fratele său de șapte ani, Ștefan. Frații provin din orașul Buzău, situat în sud-estul României.

Andrei B.

 

 

 

Al doilea cel mai mic din grupă este Andrei, în vârstă de cinci ani, din Tulcea, care a venit la noi împreună cu trei dintre frații săi în urmă cu exact un an.

 

David C. (s.) & Natanael C. (d.)

 

 

Natanael, mai mare cu un an, a sosit în toamna anului 2021 și locuiește în aceeași grupă cu verișorul său David (9 ani). Acesta din urmă este cel mai mic dintr-o familie cu șase frați din Argetoaia, care au venit cu toții aici în internat în 2015, cu excepția unei surori.

Darius R.

 

Darius ( 8 ani) a venit împreună cu sora lui mai mare în ianuarie 2020.

 

 

 

 

Flavyus și Rareș, în vârstă de nouă ani, sunt, de asemenea, cei mai tineri din familiile lor, ai căror frați au fost cu toții aici sau încă sunt. Rareș, al cărui tată a murit în urmă cu 2 ani, a venit din vestul Moldovei, din comuna Șipote Iași, în 2016. Apoi, un an mai târziu, Flavyus a venit din județul Mehedinți, din regiunea Munteniei.

Flavyus L.

Rares A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu în ultimul rând, a venit rândul celor mai mari din grupă, Florin și Narcis, în vârstă de zece ani, din Victoria, o comună din județul Iași. Ei li s-au alăturat fraților lor în internat în 2015 și, respectiv, 2018.

Florin L.

Narcis M.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *