Chiar și mai mulți lucrători noi…

Și anul acesta avem din nou mai mulți practicanți care lucrează cu noi pentru câteva luni. Am dori să vi prezentăm pe scurt:

Rebecca Spägele

 

 

 

 

 

Rebecca are 20 de ani și vine din micul oraș Allenstein din Pădurea Neagră. Prin intermediul familiei Hoster, ea a venit la Katharina și Joshua timp de 6 luni pentru a ajuta la Homeschooling. De asemenea, ajută în bucătărie și în grupe.

 

 

 

Diana Dragomerechi

 

 

Diana provine din Bayern, și anume din orașul Hassfurt. Are 20 de ani și a fost trimisă de Misiunea Biblică din Germania. În următoarele șase luni, ea va lucra ca educatoare în două grupe de copii mici.

 

 

 

Sarah Günther

 

Sarah are 25 de ani, provine din biserica locală din Zeiskam, Germania și face o scurtă misiune de 3 luni la noi. A auzit de internatul nostru prin intermediul unor prieteni și a fost trimisă de Misiunea Biblică. Sarah ajută la teme și în grupele de copii mici, A și B.

Jesanja Wiebe

 

Jesanja are 21 de ani, orașul său natal este Pfedelbach. El a fost trimis la noi de CoWorkers International și ne ajută în domeniul tehnic. Una dintre sarcinile sale este de a-i duce pe copii la școală dimineața și de a-i lua inapoi după-amiaza.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *