Noutăți din Martinpur

Dragi prieteni,
Am dori să vi-l prezentăm pe Yeshua. Yeshua (Josua) are 9 ani și este din Peshawar, un oraș din nordul Pakistanului. Yeshua era doar un băiețel când tatăl său a murit. La un an după moartea tatălui său, mama sa și-a abandonat copiii.

Yeshua a crescut alături de frații săi mai mari, care la rândul lor trebuiau să lupte pentru a supraviețui. El este de o săptămână deja cu noi la Centrul de Speranța. Emanuel Bhatti, un fost lucrător al nostru, l-a adus pe Yeshua la Centrul de Speranță. Ginerele său a avut grijă de Yeshua de ceva vreme.

Deoarece unii dintre băieți aveau dificultăți de citire, toți cei 16 au fost verificați de un oftalmolog. Cinci dintre ei au primit ochelari. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei vor putea probabil sa renunțe la ei deja după jumătate de an. Consultarea a fost gratuită, iar ochelari au fost cumpărați cu prețul minim. Suntem foarte recunoscători Domnului pentru acest lucru!

Un eveniment special în această lună a fost o excursie la grădina zoologică și la Parcul Safari. Copiii au fost foarte încântați să vadă diferitele tipuri de animale și atracții din parc. Ceea ce a stârnit o mare bucurie a fost și sărbătorirea unei zile de naștere. Adesea, copiii și adulții din Pakistan nu-și cunosc vârsta sau data nașterii. O mică petrecere aniversară ajută să ne amintim astfel de lucruri!

Multe salutări,
Eleazar & Oana

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *