Noutăți din Pasrur

Bună ziua dragi cititori,
ultimul nostru raport de la casa de copii din Pasrur a fost în urmă cu câteva luni. Îți mai amintești poza de la intrarea în cămin? 0 să ți-o arăt din nou.

Să trecem prin ea și să vedem ce se află în spatele ei și cum arată această insulă verde.

Proprietatea a fost un spital. Am împărțit-o în două zone. Casa de copii și școala. Școala are o clădire pentru clasele 5-8 și un spațiu acoperit pentru primele patru clase. În acest an, din cauza Coronei, școala a fost adesea închisă. Suntem fericiți când nu trebuie să trimitem copiii la casele lor, ci îi putem păstra în internat. În incinta casei de copii se află cinci clădiri.

Chiar la poartă locuiește un angajat care are un grajd pentru bivoli de apă lângă casă. Noi primim lapte de la ei. O altă casă este pentru băieți, una pentru fete. În plus, există o casă de misiune, unde locuiește directorul internatului și unde stau oaspeții atunci când vin de exemplu în vizită. Chiar lângă ea se află o sală mare pentru întâlniri. În ea facem părtășia de dimineață și de seară. Apoi, există o clădire cu trei apartamente pentru lucrători și bucătărie. Un rezervor mare de apă din mijlocul casei ne alimentează cu apă potabilă.

Data viitoare o să vă spun de ce trebuie să reparăm casele în fiecare an și cum sunt casele de copii.

Vă rugăm să vă rugați pentru copiii de la școală, ca să le facă plăcere să învețe. Rugați-vă pentru cei 8 profesori! Rugați-vă, de asemenea, pentru ca noi să știm dacă ar trebui să construim o nouă clădire pentru clasele 1-4.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *