Christian Home for poor Children – Pakistan

Astazi am dori, sa va povestim un pic despre caminul de copii “CHPC” din Pakistan. Acum mai mult de 50 de ani in urma, s-a folosit Dumnezeu de fratele Hans-Udo Hoster, pentru a infiinta acest camin si pentru a ajuta orfanilor si copiiilor saraci de acolo. Datorita acestei lucrari cu copii din Pakistan, a fost infiintat de aceeasi asociatie, 30 de ani mai tarziu si caminul nostru “Casa Onisim”. Este din nou uimitor cum Dumnezeu conduce caile oamenilor.

In Pakistan saracia este mult mai grava decat in zonele sarace din Romania. Multi oameni nu-si pot ingriji familile si nu pot merge la scoala. Minoritatea crestina primeste de obicei locuri de munca foarte prost platite, iar unele parti ale tarii sunt chiar persecutati. Noi, cei din Europa, putem fi cu adevarat recunoscatori pentru viata buna pe care o avem.

In caminul numit “Christian Home for poor Children” exista in prezent 72 de copii, care traiesc intr-un fost spital foarte mare. Cat de frumos ar fi, daca acesti copii ar invata o meserie buna si ar putea intemeia o familie. Dar si mai frumos ar fi, daca l-ar cunoaste pe Dumnezeu, Tatal Ceresc,  caci Isus este si salvatorul lor.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *