Copii noi 2020

Dupa cum am amintit deja in primul articol, suntem foarte bucurosi ca am putut primi la camin 15 copii noi. Ei vin din diferite parti a tarii si chiar si din Republica Moldova, iar noi dorim sa-i prezentam scurt:

 

Familia Toma

Primi copii pe care dorim sa-i prezentam sunt fratii Toma. Acestia vin de departe si anume din Republica Moldova, din satul Hirtop – Raion, Telenesti. Nicolae si Mihail locuiesc in grupa E si au 11, respectiv 13 ani. Nicolae va merge in clasa a 5 – a, iar Mihail in clasa a 8 – a. Cei doi frati mai au si o sora mai mica. O cheama Crina, are aproape 7 ani si va merge in clasa pregatitoare. Crina locuieste in grupa B. Le uram fratiilor Toma un bun venit si speram ca ei sa se acomodeze cat mai bine la noi.

Familia Munteanu

Familia Munteanu vine din Telenesti, din Republica Moldova. La noi sunt patru copii din aceasta familie. Felicia, cea mai mare din ei, are 12 ani si locuieste in grupa C. Ea va merge in clasa a 6 – a. Denis are 10 ani, locuieste in grupa E si va merge in clasa a 5 – a. Cei mai mici dintre cei 4 frati sunt Corneliu si Vitalina. Ei au 5, respectiv 4 ani si vor merge la gradinita. Si lor le dorim un calduros bun venit!

Elisei Donica

Elisei Donica vine din Stejanesti – Raion Floresti. Are 14 ani si merge in clasa a 8 – a. El locuieste in grupa E.

 

 

 

Zama Sergiu

Zama Sergiu vine din Cotiujenii, Raion Soldanesti, Rep. Moldova. Are 13 ani si merge in clasa a 8 – a. Locuieste in grupa E.

 

 

 

Geanina si Flori Bradu – Stanciu

Geanina si Flori vin din satul Nicolae Balcescu, jud. Tulcea si mai au acasa doi frati. Flori are 6 ani, locuieste in grupa B si va merge in clasa pregatitoare. Geanina are 8 ani, locuieste de asemenea la grupa B si va merge in clasa 1.

Beniamin si David Vatui

Vatui Beniamin si Vatui David sunt frati. Ei vin din Ciucurova, jud. Tulcea. Beniamin are 13 ani, va merge in clasa a 6 – a si locuieste in grupa D. David are 11 ani, va merge in clasa a 4 – a si locuieste tot in grupa D.

Samoil Rotari si Cristin Buliurca

Rotari Samoil si Buliurca Cristin vin din Pistruieni – Raion, Telenesti, Rep. Moldova. Samoil implineste 15 ani si merge in clasa a 8 – a, iar Cristin implineste 14 ani si va merge de asemenea in clasa a 8 – a. Amandoi locuiesc in grupa E.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *