Hainele definesc omul

Cei mici și cei mari se bucură întotdeauna de o garderobă nouă. Astăzi vrem să vă povestim despre cum sunt îmbrăcați copiii noștri.

Datorită numeroaselor transporturi de ajutoare, primim adesea îmbrăcăminte și încălțăminte nouă sau foarte bună. Acestea sunt mai întâi sortate în funcție de nevoile internatului, iar ceea ce rămâne este dat mai departe celor nevoiași. Articolele reținute sunt apoi presortate în funcție de gen, categorie și mărime, pentru a fi la final depozitate în cutiile corespunzătoare.

Astfel, copiii pot veni la “Onisim – Mall” cu comenzile lor și pot fi îmbrăcați pentru sezonul următor. Există un dosar pentru fiecare grupă, cu liste și formulare, iar după verificarea inventarului de haine ale fiecărui copil, se completează și se trimite mai departe.

Fiecare elev primește o programare pentru a primi hainele și încălțămintea adecvată, în funcție de propriile gusturi, dacă este posibil. Această procedură poate dura până la 2 ore pentru fiecare copil! Toate bunurile primite sunt duse în grupă, de către copil, și apoi se vor face semne la fiecare articol în parte (linie albastră, triunghi verde sau similar). Pe urmă, educatorii și elevii pun hainele în dulap în funcție de categorii.

Videoclipul a fost promovat de ministerul de finanțe din Brandenburg.

Avem toate motivele să mulțumim!

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *