MULȚUMESC

Când am început în luna aprilie a acestui an, campania de strângere de fonduri pentru aparatele de bucătărie, nu ne-am așteptat ca în următoarele 5 luni să fie donată o sumă mult mai mare decât cea de care aveam nevoie în realitate. Dar acum tot echipamentul de bucătărie a putut fi cumpărat și pus în funcțiune.

De aceea am dori să spunem tuturor donatorilor un mare MULȚUMESC.

După cum mulți dintre voi știți, bucătăria noastră a fost construită în anii 2011 – 2013.

Timp de 8 ani, echipa noastră de bucătărese ne-a pregătit mâncarea acolo. În fiecare zi se pregăteau patru mese pentru 60-90 de copii și 30-40 de lucrători, dintre care două erau mese calde.

În ciuda celei mai bune îngrijiri, mai multe aparate s-au uzat și, în unele cazuri, nu au mai fost pe deplin funcționale. Aragazul și friteuza noastră, de exemplu, erau din anul 1981, la fel ca și mașina de frământat aluatul și mașina de tăiat legume, care sunt folosite de peste 10 ani.

Unele lucruri trebuiau înlocuite, altele trebuiau cumpărate noi, pentru a pregătii cantitățile mari de mâncare în fiecare zi. Pentru bucătăria noastră, am avut nevoie de 13.700 EUR pentru a cumpăra aparata noi.

Și cât am primit? În 5 luni, s-au strâns donații în valoare de peste 18.000 EUR. Mult mai mult decât aveam nevoie în primul rând. Cu această donație generoasă din partea multor prieteni și frați, am reușit să cumpărăm în septembrie toate aparatele de care aveam nevoie, plus o nouă friteuză. Totul a fost livrat și montat în câteva zile.

Nu numai bucătăresele noastre vă mulțumesc, deoarece acum munca poate fi făcută mai repede și mai ușor, ci și copiii și lucrătorii care se bucură de mâncarea bună în fiecare zi, le spun tuturor donatorilor: MULȚUMESC!

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *