Vacanta intersemestriala a grupei B

Si la grupa B ne-am bucurat de vacanta bine-meritata. Dupa micul dejun si o scurta curatenie in grupa ne-am luat zilnic timp pentru Cuvantul lui Dumnezeu si am invatat versete si cantari noi.

Am fost deosebit de profund preocupati de viata Domnului Isus. De la nasterea Sa, la miracolele pe care le-a facut, pana la moartea si invierea Sa. Am fost uimiti din nou de ceea ce a facut pentru noi si cat de mult putem invata de la El. Dupa partasia zilnica a existat intotdeauna un program cu jocuri si diferite activitati.

De exemplu am facut o excursie mica si ne-am jucat jocuri in natura. Am mers cu bicicletele sau rolele si am facut un concurs de puzzle. De asemenea, fetele au facut sandvisuri , o salata de fructe si briose. Cand vremea nu a fost frumoasa, ne jucam Playmobil in grupa. La sfarsitul saptamanii am facut un foc de tabara. Pentru grupa B a fost intr-adevar o saptamana de vacanta minunata si ii multumim lui Dumnezeu pentru tot ce am putut face, pentru dragostea si ocrotirea Sa in aceasta saptamana.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *