Lucratori noi 2020

Si in acest an ne bucuram, ca putem avea ajutor in lucrarea noastra, prin angajați noi. Pe acesti 4 angajati ii vom prezenta acum:

 

 

 

Anna Dreher

Ma numesc Anna, am 20 de ani si vin din zona rurala din Germania de est. In acest an am absolvit scoala cu bacalaureatul. Prin mai multe si diferite semne, Dumnezeu mi-a aratat ca e voia lui, ca eu sa lucrez pentru un an in acest camin. Acum voi lucra la grupa C si voi ajuta la activitatiile din timpul liber precum la sport si corul de copii. Ma simt foarte bine si sunt multumita pentru toti acesti oameni prietenosi pe care ii intalnesc aici. Imi doresc ca acesti copii sa il cunoasca pe Dumnezeul nostru minunat si sa accepte cadoul sau prietios, ca dupa ce parasesc caminul sa stea pe o stanca tare.

 

Rodica Greurus

Rodica Greurus este de la Rachita. Incepand din septembrie ea vine sa ne ajute la curatenie la scoala . Sotul ei, Ghita, ne-a ajutat mult la lucrarile din Rachita si uneori si la camin. Ghita si Rodica au 3 copii. Cel mai mic mai locuieste cu ei acasa. Ne bucuram sa avem frati credinciosi care ne ajuta in lucrarea cu copii si pe care si noi la randul nostru ii putem sustine.

 

 

 

David Penner

Buna, ma numesc David Penner. Am 22 de ani si vin din Bielefeld in Germania. Gandul de merge pentru un timp in strainatate mi-a venit deja de mult timp, dar doar dupa ce am incheiat scoala si am facut o formare profesionala s-au deschis usile pentru a urma aceasta dorinta. Am inceput sa ma rog mai concret pentru acest lucru si sa ma informez. Prin diferite discutii am auzit de acest loc, la voi in Romania, iar dupa ce m-am rugat insistent pentru acest lucru, m-am hotarat sa vin aici. In principal ajut in domeniul tehnic, iar ma bucur ca ma pot lasa folosit de Dumnezeu in acest timp.

 

 

Daniel Timotei Cataramba

Buna. Ma numesc Cataramba Daniel Timotei. Vin dintr-un sat de langa Petresti, satul Rachita. Am 23 de ani si sunt student. Am locuit in camin timp de 4 ani, unde am putut invata foarte multe lucruri. Cel mai valoros lucru pentru mine a fost faptul ca, prin Nenea Matthias, am ajuns sa-l primesc pe Domnul Isus in viata mea. Acum am primit din nou oportunitatea de a ma intoarce in camin, unde pot ajuta ca si lucrator. Ma bucur ca pot fi aici si ca am posibilitatea de a sluji Domnului aici.

Acest articol a fost publicat în Povești. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *